Was-droogcombinatie aanbieding

Ben je op zoek naar een was-droogcombinatie aanbieding? Dan ben je bij wasdroogcombinaties.nl aan het juiste adres. Maar wat is een was-droogcombinatie precies? Met een was-droogcombinatie was- en droog je je kleding in één machine. Ideaal als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in je woning, voor een aparte wasmachine en wasdroger.

Was-droogcombinatie Samsung cashback

Kies bijvoorbeeld voor de Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble – 9/6 kg of de Samsung WD80J6A00AW Eco Bubble – 8/5 kg. Bij aankoop van één van de was-droogcombinaties, kun je maar liefst €50 terugvragen na aankoop. Dit kun je doen door op de website van Samsung de code in te vullen, die je terug kan vinden op het aankoopbewijs dat je krijgt bij het bestellen van de was-droogcombinatie.

Was-droogcombinatie Black Friday

De gekte van Black Friday is enkele jaren geleden van Amerika overgewaaid naar Europa. Daar kun jij mooi profijt van maken! Tijdens Black Friday hebben verschillende aanbieders van was-droogcombinaties acties. Waardoor jij voor een mooie prijs de beste wasmachine en droger in 1 kunt aanschaffen. Een wasdroogcombinatie koop je tijdens Black Friday bijvoorbeeld bij Coolblue. Ook tijdens Black Friday kies je het beste voor één van de topmerken, zoals AEG, Samsung of LG.

Was-droogcombinatie abonnement

Ben je student en kun je een was-droogcombinatie niet per se veroorloven? Of vind je het gewoon fijner om in delen voor een wasmachine en droger in 1 te betalen? Dan komt Coolblue met een mooie dienst. Je kunt nu namelijk een abonnement aansluiten, waardoor je voor een klein bedrag per maand trots eigenaar kunt zijn van een was-droogcombinatie. Al voor €21,99 per maand beschik jij over een echte LG F4J6VG0W Direct Drive – 9/5 kg. Met een 8,8 uit 86 reviews, één van de paradepaardjes van Coolblue en LG. Heb je liever een ander merk? Dat kan ook, lees je gerust eens in over de was-droogcombinaties abonnementen van Coolblue.

Samsung WD80J6A00AW aanbieding

Update 22 januari 2020

Sinds 22 januari 2020 is de Samsung WD80J6A00AW Eco Bubble in de aanbieding bij Coolblue. Deze was-droogcombinatie werd eerst verkocht voor 720,-, maar is nu te koop voor 599,-! De adviesprijs die Coolblue geeft voor deze was-droogcombinatie is 799,-. Een flinke korting dus. Sla je kans en bekijk deze Samsung WD80J6A00AW nu!