AEG was droogcombinatie

Met een AEG was droogcombinatie maak je thuis meer ruimte vrij. Je ervaart dezelfde resultaten als een aparte wasmachine en wasdroger. Alleen je kunt in één keer je wasgoed wassen en drogen. Ook delicate kledingstukken kunnen prima in een was-droogcombinatie.

Wassen en drogen in één

Met een wasmachine en droger in één van AEG vul je de was-droogcombinatie als je ‘s ochtends naar je werk gaat. Als je thuis komt van je werk, haal je de het apparaat weer leeg. Je wasgoed is dan gewassen én gedroogd. Alle was-droogcombinaties van AEG zijn voorzien van een Wash & Dry-knop voor verschillende non-stop programma’s. Met deze programma’s kun je jouw wasgoed in één keer wassen en drogen – zonder dat je tussendoor het programma hoeft aan te passen.

Sensidry®-Technologie

Met SensiDry®-technologie van AEG ben je voorzien van een was-droogcombinatie met geavanceerde warmtepomptechnologie. Deze technologie zorgt er voor dat je veilig jouw meest kwetsbare wasgoed op een lage temperatuur kunt drogen. Daarbij maakt de trommel soepelere bewegingen, die je het vertrouwen geven dat je wasgoed na het wassen en drogen zijn vorm, kleur en textuur zal behouden.

DualSense®-Technologie

Met DualSense®-technologie van AEG stem je het perfecte programma af op het wasgoed dat je wilt wassen en drogen. Het maakt niet uit of je kwetsbare stoffen wilt wassen en drogen, zoals wol. Dit betekent dat alles, van buitenkleding tot kwetsbare truien, voorzichtig in één keer gewassen en gedroogd kunnen worden. Met een Miele was-droogcombinatie ben je voorzien van een compleet programma voor je wasgoed.

Wasgoed wordt goed beschermd

Met een was-droogcombinatie van AEG beschik je over Ökomix-technologie. Deze technologie zorgt er voor dat wasmiddel en wasverzachter gelijkmatig wordt verdeeld. Zo bereikt alle zeep elke vezel van je (kwetsbare) wasgoed. De vezels van je kleding worden daarmee grondig gereinigd, goed beschermd en voorbereid op een goede droogbeurt.

Was-droogcombinaties AEG

Met een was-droogcombinatie van AEG kun je tot 10 kilogram wasgoed wassen – en tot 6 kilogram drogen.

AEG L9WEE06W Was-droogcombinatie

Kies bijvoorbeeld voor de AEG L9WEE06W – 10/6 kg. De AEG L9WEE06W is een was-droogcombinatie met een ruime trommel en voorzien van eerder genoemde SensiDry warmtepomp technologie. Je wasgoed blijft daarmee langer mooi én je bespaard energie. De wasmachine en droger in één verbruikt daardoor 40% minder energie dan energieklasse A. Bovendien is de was-droogcombinatie voorzien van 10 kilo vulgewicht voor wassen. Daarmee was je eenvoudig kleding voor een heel gezin. Na het wassen is er ruimte om 6 kilo wasgoed te drogen.

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg Was-droogcombinatie

Heb je voldoende aan een was-droogcombinatie met een inhoud van 7 kilo voor wassen en 4 kilo voor drogen? Dan bespaar je eenvoudig ruim €200 door te kiezen voor de AEG L7WE76EBI – 7/4 kg. De AEG L7WE76EBI – 7/4 kg is voorzien van dezelfde technologieën als zijn grotere broer met DualSense en ProSense. Met het Non-Stop programma was én droog je zelfs één kilogram wasgoed in één uur.

AEG L7WB86GW – 8/4 kg Was-droogcombinatie

Voldoen deze twee was-droogcombinaties niet aan jouw eisen? Dan is er altijd nog de ‘tussenmaat’. De AEG L7WB86GW – 8/4 kg is een ideale tussenmaat. Met deze was-droogcombinatie van AEG was je tot 8 kilogram wasgoed en is er na het wassen nog 4 kilogram ruimte voor het drogen van je kledingstukken. Deze AEG L7WB86GW haal je al voor €699 in huis! Daarmee ben je voorzien van een echte top wasmachine en droger in 1.