Indesit was droogcombinatie

Kies jij voor een was-droogcombinatie van Indesit? Hiermee kun je jouw wasgoed in één apparaat wassen en drogen. Is je wasgoed klaar met wassen? Dan start vanzelf het droogprogramma. Je hoeft niet te vrezen voor kleding die krimpt, want de was-droogcombinaties van Indesit hebben verschillende sensoren die het vochtgehalte in je kledingstukken heel precies in de gaten kunnen houden.

Indesit XWDA 751480X WWWG EU – 7/5 kg was-droogcombinatie

De Indesit XWDA 751480X WWWG EU – 7/5 kg was-droogcombinatie heeft een trommel met een vulgewicht van 7 kilo voor het wassen van wasgoed. Het maximale gewicht om te drogen is 5 kilo. De wasmachine en droger in 1 is eenvoudig te bedienen en is voorzien van 14 programma’s. De programma’s zijn voor bijvoorbeeld wol, katoen, kwetsbaar wasgoed of sportkleding. Heb je de trommel niet helemaal vol? Dan kies je voor het programma Was&Droog ’45. Met dit was- en droogprogramma was je in 45 minuten 1 kilo kleding.

Indesit IWDC 6145 EU – 6/5 kg was-droogcombinatie

Een kleiner broertje van de 7/5kg was-droogcombinatie is de Indesit IWDC 6145 EU – 6/5 kg. Deze was-droogcombinatie heeft een kleinere trommel, maar heeft hetzelfde vulgewicht als de eerder genoemde was-droogcombinatie van Indesit. Dit betekend dat je 6 kilo kleding kunt wassen en 5 kilo was kunt drogen. Door gebruik te maken van het non-stop was-droogprogramma, kun je in de tussentijd rustig televisie blijven kijken. De was-droogcombinatie van Indesit is voorzien van 16 verschillende programma’s. Hiermee kun je alle materialen die je kunt bedenken wassen en drogen, zoals katoen, wol, kwetsbaar zijde of spijkerbroeken en jeans. Wil je alleen een paar t-shirts wassen en drogen? Dan kies je voor het ’45 minuten programma, net als bij zijn grotere broer. Daarmee fris je eenvoudig tot wel een kilogram kleding op en droogt het ook nog eens. Met de technologie ‘Makkelijk strijken’ zal je tevens minder kreukels ervaren in je kleding, waardoor strijken eigenlijk overbodig is.