Beste was-droogcombinatie

Het zit ‘m eigenlijk al in de naam. Met een was-droogcombinatie kun je wassen én drogen in 1 machine. Dat hoeft niet per se. Je kunt ook, alleen drogen, alleen wassen of wel gebruik maken van het gecombineerde programma. Let wel op, in één was-droogprogramma is kun je ongeveer 50 tot 75% van het wasgoed ook direct drogen. Je hebt daardoor na de wasbeurt wel direct een groot gedeelte van je wasgoed droog. Zo’n wasmachine en droger in 1 is dus vooral heel erg praktisch. Het neemt de ruimte in van één apparaat, terwijl het functioneert voor twee. Super handig dus, in een studentenhuis, een studio of voor een single.

Best verkochte was-droogcombinaties

AEG L7WB86GW – 8/4 kg

De beste keuze voor een middenklasse was-droogcombinatie

Heb jij veel delicaat wasgoed? Kies dan de AEG L7WB86GW was-droogcombinatie. Deze wast als de beste je wollen trui, blouse van zijde of je favoriete muts. Deze AEG beschikt namelijk over het AbsoluteCare systeem. Dit systeem voorkomt met haar droogprogramma’s het krimpen van kleding in de was-droogcombinatie. Met het NonStop programma is het mogelijk om in één beurt 4 kilogram wasgoed te drogen én wassen. Met wassen alleen heb je een vulgewicht van 8 kilogram. Heb je een feestje en wil je je favoriete trui aan? Met een speciaal programma was én droog je binnen 1 uur 1 kilogram wasgoed.

Voordelen

Dankzij DualSense technologie past de temperatuur en de trommelbeweging aan op het type wasgoed.

Met ProSense technologie wordt het wasgoed gewogen en de was- en droogtijd aangepast.

Minder strijkwerk na het drogen dankzij de stoomfunctionaliteit.

Nadelen

Een maximaal vulgewicht van 4 kilogram voor drogen

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

LG F4J6VG0W Direct Drive – 9/5 kg

Een top was-droogcombinatie voor een mooie prijs

Met deze wasmachine en droger ineen van LG kun je 8 kilogram wasgoed wassen. Na het wasprogramma is het mogelijk om tot maximaal 5 kilo kleding te drogen met het apparaat. De inhoud van de trommel maakt deze was-droogcombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 mensen. Prima voor een (klein) gezin of voor in een studentenhuis dus. Het handige aan deze LG F4J6TM0W is de knop voor pauzeren. Hiermee open je de deur en heb je de mogelijkheid om extra wasgoed toe te voegen tijdens het programma. Deze LG reinigt je wasstukken grondig, omdat de trommel in verschillende richtingen draait. Het handige display zorgt er voor dat je exact kun zien hoe lang het nog duurt voordat jouw frisse wasgoed klaar is.

Voordelen

Dankzij de handige app van LG spoor je gemakkelijk problemen op met je telefoon

Geschikt voor een ruim huishouden, door de trommel met 8 kilogram vulgewicht

Met waterbeveiliging sluit de watertoevoer automatisch, nooit last van lekkage

Nadelen

De trommel heeft een vulgewicht van 5 kilogram voor drogen

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

AEG L8WE06CS – 10/6 kg

Met deze was-droogcombinatie was je veel door de ruime trommel van 10 kilogram

Met de AEG L8WE06CS kun je secuur je favoriete kleding wassen en drogen. Dankzij de speciale ÖKOMix technologie mengt wasmiddel en wasverzachter zich in het water. Hiermee ben jij verzekerd van een gelijke verdeling van het wasmiddel en wasverzachter over de kleding. Truien, t-shirts en sjaals komen weer stralend de was-droogcombinatie uit. Het apparaat heeft een ruime trommelinhoud van 10 kilo voor wassen en 6 kilo voor het drogen van kleding. Heb je haast en wil je een klein wasje draaien? Met ProSense technologie bespaar je tijd, energie en water. Deze technologie past namelijk de was- en droogtijd aan, afhankelijk van de hoeveelheid kleding of ander wasgoed. Met de speciale stoomfunctie stoom je je zakelijke overhemd waardoor je deze nauwelijks meer hoeft te strijken. Op het informatieve display kies je tevens voor verschillende opties, zoals het uitstellen van het starten of het lezen van de resterend aantal minuten.

Voordelen

De was- en droogtijd wordt aangepast dankzij ProSense technologie.

Een grote trommel van 10 kilogram.

Strijken wordt overbodig dankzij de stoomfunctie die het wasgoed zachtjes glad stoomt.

Nadelen

De wasmiddellade is niet zelfreinigend, dus onderhoud blijft nodig.

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

Einde best verkochte was-droogcombinaties
Best beoordeelde was-droogcombinaties

Haier HWD90-BP14636 – 9/6 kg

Deze Haier was-droogcombinatie heeft een ruime trommel van 9 kilogram.

De Haier HWD90-BP14636 is een grote was-droogcombinatie met een trommelinhoud van 9 kilo voor het wassen van kleding. Dat is ruim voldoende voor een huishouden met 3 of meer kinderen. De wasmachine en droger in 1 beschikt over 16 was- en droogprogramma’s, voor verschillende soorten kleding. Denk bijvoorbeeld aan het wassen en drogen van katoen, wol of ander textiel. ‘s Ochtends voor het werk de was-droogcombinatie aanzetten voor wassen én drogen? Dat kan. Leg in de ochtend tot wel 6 kilo wasgoed in de trommel en maak de keuze voor het non-stop was- en droogprogramma. Dit programma start direct het drogen, als het wasprogramma is afgelopen. Je kunt de programma’s ook later op de dag starten, want de Haier HWD90-BP14636 beschikt ook over startuitstel tot maar liefst 24 uur. Je wast en droogt dus als het jou uitkomt. De was-droogcombinatie is voorzien van een trommel die de kleding beschermd. Je favoriete trui of t-shirt is dus veilig!

Voordelen

Een ruime trommel van 9 kilogram.

Veilige was-droogcombinatie met waterbeveiliging, deze sluit de watertoevoer af om lekkage te voorkomen.

Een non-stop programma zorgt er voor dat je na het wassen geen apart droogprogramma hoeft te draaien.

Nadelen

Met maximaal 6 kilogram drooggewicht droog je minder natte was in één keer.

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

Samsung WD90N642OOW QuickDrive – 9/5 kg

Ook tijdens het wasproces kun je eenvoudig extra was toevoegen

Met de Samsung WD90N642OOW QuickDrive was je 2 keer zo snel en verbruik je tot 20% minder energie. De speciale ronddraaiende plaat achterin de trommel draait in tegengestelde richting van de trommel. Je opent de extra deur in de deuropening voor het toevoegen van extra kleding, wanneer het wasprogramma al is gestart. De was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 9 kilogram voor wassen en 5 kilogram om te drogen. Dit is voldoende voor een huishouden van meer dan 5 personen. De Smart Control app gebruik je om de wasmachine op afstand te bedienen en te zien hoelang een wasprogramma nog duurt. Om het beste wasprogramma voor elk type wasgoed te vinden, volg je het advies op van de digitale assistent.

Voordelen

Draait de was-droogcombinatie al? Ook dan voeg je eenvoudig wasgoed toe dankzij AddWash.

Met een geluidsniveau van 73 decibel, is deze was-droogcombinatie relatief stil.

Het apparaat gebruik je slim met een speciale app.

Nadelen

Heeft geen stoomfunctie om wasgoed in de trommel glad te stomen.

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

Miele WTZH 730 WPM PowerWash TwinDos - 8/5 kg

Deze Miele is een échte alleskunner.

Deze wasmachine en droger in één is een echte alleskunner. Met een trommel waar 8 kilogram, was je eenvoudig alle kledingstukken van een groot huishouden schoon. Niet alleen wassen, maar ook drogen kan deze Miele WTZH 730 WPM PowerWash TwinDos als de beste. En dat allemaal automatisch. Je hoeft dus niet na het wasprogramma een nieuw droogprogramma in te stellen, dit gaat helemaal vanzelf. Geen gedoe meer dus!

De was-droogcombinatie is voorzien van een dubbel TwinDos reservoirs aan de onderkant van de machine. Ook heeft hij een CapDosing wasmiddellade, waarin Miele capsules voor wasmiddel en wasverzachter kunnen. Zo voorkom je ten alle tijden dat je te veel wasmiddel of wasverzachter gebruikt, tijdens het wassen van je favoriete kledingstukken.

Voordelen

Voorkom verspilling van wasmiddel en wasverzachtiger. Dit wordt autmatisch gedoseerd door TwinDos.

Door CapDosing capsules in de wasmiddellade te doen, gebruik je wasmiddel en wasverzachter voor speciale wasprogramma's.

Je bedient de was-droogcombinatie met je smartphone, dankzij de Miele@Home app.

Nadelen

Met maximaal 5 kilogram drooggewicht droog je minder natte was in één keer.

Bestel voor 23:59, morgen gratis bezorgd

Einde best beoordeelde was-droogcombinaties

Beste merken was-droogcombinaties